Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie dostane towarzysza drugiego

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Byłem głupi i kilka dni temu jak jeszcze miałem niski lvl to (chyba) wybrałem przez głupotę i niewiedzę towarzysza, który walczy wręcz.. on jest ciulowy bo pada po chwili jak atakuje przykładowo mnie kilka wiedzm i tak naprawdę służy mi tylko do odwracania uwagi bo po chwili muszę go uleczyć :/

Da radę go zamienić na kapłana by mnie leczył? Albo po prostu gdzie dostanę drugiego ale kapłana bo ten walczy jak ciota. Nawet łucznika, którego mam na 2 hity sztyletami to ten typ bije go wieczność.

Jeżeli towarzysz kosztuje golda to będzie problem bo ostatnio dostałem misję "Znajdz kuźnie..." czegoś tam i poszło na to ~25 miksturek czerwonych bo moja "drużyna" to : krasnolud z towarzyszem i kapłanka z towarzyszem ;__; Oni myśleli, ze im to sam wygram i nie udało nam sie tego przejść bo potem wyskoczyły jakieś golemy duże jak dinozaury i mi komputer się przegrzał z lagów XDDDD.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Możesz tez kupić za diamenty astralne na aukcji lub też, jak masz czas i chęci stworzyć druga postać, nabić jej ten wymagany lvl i "przenieść" przez aukcje na główną postać :D

Co ogólnie do kapłana, tez jest słaby, poza leczeniem nie ma żadnych innych korzyści. Musisz go wyexpic do 15 bo inaczej na większych grupkach będzie ci padał i nie leczył.

Opublikowano

UP po 1 kaplan nie jest slaby, nawet wiecej jest boska ;p wystarczy ze jak bedzie szedl na dwor lub gdzies to go da na szkolenie co nie jest problemem a korzysci ogromne do 35 prawie wgl nie poci

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz wydawać AD lub złota, to bierz udział w pvp. Za chwałę możesz kupić Tańczące Ostrze. Kosztuje ono 14k, ale na pewno będzie lepsze. Pkt. możesz szybko nabić na evencie pvp.

Opublikowano

A można korzystać z 2 pomocników w tym samym czasie ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...